Profesionalna usluga čišćenja obuće

Dobro došli u Shoe Cleanique, mjesto gdje je vaša obuća naša strast. Mi smo specijalizirani za profesionalno čišćenje svih vrsta obuće - bilo da se radi o tenisicama za svaki dan, formalnim cipelama, šik štiklama, udobnim čizmama ili ljetnim espadrilama. Naš tim stručnjaka posvećuje se svakom paru s posebnom pažnjom, njegujući i obnavljajući svaki centimetar vaše dragocjene obuće.

Naša usluga ne poznaje ograničenja kada je riječ o materijalima. Bilo da je riječ o koži, brušenoj koži, trapera, tkanini ili nekom drugom materijalu, svaki par tretiramo s najvišim standardima čistoće i obnavljanja. Kombiniramo tradicionalne metode s najsuvremenijim tehnologijama kako bismo postigli vrhunske rezultate.

Vrijednost koju pridajemo očuvanju okoliša odražava se kroz naš izbor sredstava za čišćenje. Koristimo samo ekološka sredstva koja ne samo da nježno i učinkovito čiste obuću, već također štite i obnavljaju materijal.

Svaka cipela koja prođe kroz naše ruke dobiva istu razinu brige i pažnje. Maksimalna briga za vašu obuću nije samo naša misija, to je naše obećanje. Detalji čine razliku, a mi se ponosimo time što pridajemo pažnju najsitnijim detaljima.

Bilo da se radi o očuvanju omiljenih tenisica, obnovi cipela za posebne prigode ili čišćenju obuće za svakodnevnu upotrebu, mi u Shoe Cleanique tretiramo svaki par kao da je naš. S nama, možete biti sigurni da je vaša obuća u najboljim rukama.

prije
poslije

Kontaktiraj nas

Naši majstori čiste