Restauriranje vaše najdraže obuće

Dobrodošli u naš svijet obnavljanja obuće, gdje staro postaje novo, a voljeni pari obuće ponovno procvjetaju. Naša usluga restauriranja tenisica, cipela i ostale obuće brižno je dizajnirana da vrati vašu obuću u prvobitno stanje.

Krećemo s temeljitim čišćenjem vaše obuće, do dubine svih nabora i skrivenih kutova. Naše stručno osoblje koristi vrhunske metode čišćenja koje vraćaju sjaj vašim omiljenim parovima. Ali čišćenje je samo početak; slijedi faza popravka.

Šivanje, ljepljenje, krpanje oguljotina i ogrebotina - sve su to dijelovi naše detaljne usluge obnove. Kožne tenisice vraćamo u prvobitno stanje s najfinijim tehnikama, koje uključuju bojanje brušene kože i ispravljanje creasova.

Vaša omiljena obuća ponovno će zasjati uz našu uslugu izbjeljivanja đonova i bijelih vezica. Također ponovno bojamo istrošene dijelove tenisica, a sve to radimo s velikom pažnjom i stručnošću.

Unutarnje čišćenje tenisica i uložaka dovršava proces obnove, a sve završava parnom dezinfekcijom za vašu potpunu sigurnost. Naše usluge su više od obnove - to je umjetnost koja daje novi život vašim omiljenim parovima. Iskusite radost nošenja obuće koja izgleda kao nova, znajući da ste pružili dodatni život onome što volite.

prije
poslije

Kontaktiraj nas

Naša radionica čuda